Pentru a crea spatii locative, industriale sau comerciale bazate pe nevoile si dorintele dumneavoastra si nu neaparat pe tendintele trecatoare, imbinand armonios simplitatea, proportia si confortul, va punem la dispozitie un pachet complet de servicii adaptate fiecarui proiect in parte.

Constructii

Executam orice fel de lucrari in constructii si aferente acestora, de la constructii propriu zise si reabilitari, la extinderi si consolidari, atat in domeniul civil, cat si in cel industrial. Oferim solutii complete pentru constructii case la rosu, case la cheie in Iasi si imprejurimi.

Amenajari interioare

Gama de servicii oferite este una extinsa cuprinzand: compartimentari cu zidarie sau rigips, tencuieli interioare, exterioare, decorative, gleturi de încarcare, finisare, termoizolatii, zugraveli, vopsitorie, stucco venetiano, pardoseli, montaj tamplarie ferestre, usi, parchet de orice tip, placari gresie, faianţa, piatra naturala (granit, marmura), pereti rigips, tavane (false, casetate), lambriuri, scafe, firide.

Instalatii termice

Executam instalatii termice pentru locuinte, spatii comerciale si industriale, montaj centrale termice pe gaz in condensatie, centrale termice pe lemn cu gazeificare, montaj centrale termice pe peleti, sisteme de incalzire in pardoseala, pompe de caldura.

Amenajari exterioare

Termosistem din polistiren expandat, extrudat, tencuieli decorative de exterior, placari cu piatra naturala, termosistem polistiren, dibluri, plasa armare, driscuiala, izolatii termice, termoizolatii exterior, fatade pentru cladiri, zidarie, finisaje exterioare, tencuieli exterioare, vopsea lavabila exterior, placari ceramice de exterior, amenajari gradini, montaj pavele.

Contact rapid

Apeland la noi, beneficiati de full-service in ceea ce priveste conceptul, executia, dar si procurarea materialelor.