Despre noi

Echipa VELIS CONSTRUCT se impune prin a va întelege cat mai bine atat aspiratiile emotionale, cat si necesitatile functionale ale spatiului de amenajat sau de construit, apoi le transforma in realitate.

Obiectivul nostru de baza este acela de a mari şi mentine continuu prestigiul pe piata serviciilor din domeniu, respectiv acela al constructiilor si amenajarilor interioare, astfel încat să fie satisfacute toate exigentele cerute de beneficiar, dar si cele legale, cerute de normativele in vigoare.

Pentru a furniza clientilor solutii complete si functionale la cel mai inalt standard calitativ, avem la baza principii riguroase în ceea ce priveste competenţa profesionala. Angajatii nostri sunt recrutati cu mare atentie, sunt constant instruiti, compania noastra având o politica de training sustinut. Personalul nostru este calificat si motivat, cu un ridicat nivel al conduitei profesionale si al comportamentului.

Ne aflam intr-un permanent proces de perfectionare, colaborare stransa cu arhitecti, designeri, ingineri de structura, firme materiale de constructii, furnizori de mobilier, tocmai pentru ca dumneavoastra să puteti beneficia de sustinere pe toata perioada colaborarii, cu un minim de efort din punct de vedere al timpului consumat.

Oferim consultanţa gratuita cu privire la intregul proces, cum ar fi elaborari de documente pentru obtinerea autorizatiilor de constructie sau pentru proiecte de consolidari, reparatii capitale, modernizari etc. De asemenea, un alt lucru foarte important este acela că pentru lucrari de anvergura conditiile de plata pentru serviciile noastre sunt flexibile.

Profesionisti, promotori ai calitatii, seriosi în respectarea termenelor de executie, transparenti si originali, va aducem in prim-plan orientarea catre consumator.

Contact rapid